Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
zic zac Waldii Waldii (5941 niezalogowanych)
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
marianek73 napisał:

mam znajomego,ktory bral zasilek przez rok,a mimo to robił dodatkowo na czarno,co dawało mu ponad 20.000pln netto!
ciekaw jestem,ktory z was krytyków nie skusił by sie na taki kąsek......

Kazdy, kto nie jest zlodziejem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
marianek73 napisał:
---,ale z szynkarem przeginasz!
ledwo cyca ssac przestałes,a sapiesz do ludzi sporo starszych z czysta opinia i ogólnie szanowanych!

Mysle, ze szynkar swoim wulgarnymi, rasistowskimi wypowiedziami "przegial" juz dawno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(p2k)
Wiking
Veileder - już myślałem, że to ze mną jest coś nie tak :/
Szynkar teraz mi prywatne wiadomości wysyła z groźbami także muszę zamki w drzwiach zmienić

marianek - nigdzie nie napisałem, że Ci co nie studiowali nie są myślącymi osobami. Napisałem, że niektórych nawet 20 lat studiów nie nauczy myślenia. Wydaje mi się że nie ma tu specjalnie miejsca na nadinterpretację.

Chciałbym z tego miejsca przeprosić wszystkich użytkowników tego serwisu, którzy poczuli się zniesmaczeni tą dyskusją. Czuję się bezpośrednio odpowiedzialny za jej poziom, bowiem nie potrafiłem właściwie ocenić (a w zasadzie to przeceniłem) poziom intelektualny niektórych jej uczestników. Także wybaczcie jeśli musieliście to czytać. Tak to jest jak się podchodzi do ludzi zbyt ufnie i nie sprawdzi się z kim się dyskutuje.

BTW: Swoją drogą to zabawne, że Trans-Atlantyk został napisany w 1953r, opisuje wydarzenia z 1939, a nadal jest tak bardzo aktualny. W zasadzie nic się nie zmieniło w tej materii.

Pozdrawiam i proponuję starym zwyczajem po prostu nie karmić trolli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
a czemu zmieniasz nik? wstydzisz sie juz nazwiska przeciez i tak pokazujesz swoje zdjecie.
widzisz jak bys pzrevczytal wszystko co napisalem to by ci do glowy nie przyszlo mowic to co piszesz np o niby mojej pracy na czarno itd.
to ze jestem rasista i tego nie ukrywam ( tez nie jest to dobrze postrzegane w mojej pracy ale tolerowane) to takich polakow i norwegow sa tysiace tylko tego nie deklaruja
nie pracuje na czarno bo sie to nie oplaca na dlozsza mete , ale pracowalem tutaj wiele lat i tego sie nie wstydze przynajmniej corki mialy co chcialy i nie byly wytykane w szkole palcami , ze sa gorzej ubrane albo maja 3 lata ten sam plecak- ale ty tego nie zrozumiesz
jesli te przeprosiny byly tez do mnie to przyjete, ale nastepny raz pomysla zanim zaczniesz czekac
pozdrawiam przedewszystkim marianka bo nie raz ma odwage powiedziec to co inni mysla ale nie pisza, albo sie boja!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
szynkar Ty rasista ????? czy Ty chociaz wiesz co znaczy slowo rasista? pracujesz w tej Norwegi dwa dni z zameldowaniem sie a uwazasz sie za specjaliste od No. ja nawet po 30 latach jeszcze duzo nie wiem...Zycze Tobie milego dnia "rasisto"......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
p2k napisał:
Veileder - już myślałem, że to ze mną jest coś nie tak :/
Pozdrawiam i proponuję starym zwyczajem po prostu nie karmić trolli.

Ze mna wszystko OK. Pare dni temu niechcacy wykasowalem sobie konto... Przylaczam sie. Postaram sie nie karmic trolli (chociaz czasem czlowieka po prostu szlag trafia...).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...psie

30 lat z zameldowaniem sie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
brzydalu

30 lat z zaproszeniem od rzadu norweskiego na osiedlenie sie w No........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek Hol
(miho)
Wiking
Dyskusja przestala byc merytoryczna. Stare polskie pozekadlo mowi: "nie sztuka sie narobic". To juz dawno zrozumieli inni obywatele tego Swiata. Wniosek jest jeden: uczcie sie jezykow, a dalej juz tylko z gorki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jak zawsze-dzis sie bija,jutro razem wodke pija,taka chyba nasza natura
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok